Laatste updates: loting en stuurinformatie

Nog even en we liggen met zijn allen aan de start. Kleed je goed warm aan, want hoewel het een zonnige dag belooft te worden zullen de temperaturen vooral in de ochtend rond het vriespunt liggen.

Zoals beloofd worden vandaag de laatste updates op de website geplaatst. Zo hebben we de loting een laatste keer aangepast. De laatste PDF is onder alle links te vinden, ook hier. Voor alle actuele informatie rond loting, uitslagen, etc., kijk op https://regatta.time-team.nl/kortevliet/2018/.

Onder ‘wedstrijd en blokindeling‘ vind je belangrijke informatie over de wedstrijd, zoals de samengevoegde velden en omrekeningsfactoren. Ben je het niet eens met de omrekeningsfactoren? Laat dit dan uiterlijk VOOR de start weten aan de wedstrijdleiding.

Vandaag fietsen we nog eens langs het hele parcours om te zien of er schuiten in de weg liggen. Mocht dit zo zijn dan wordt dit bericht aangepast, houd dit dus in de gaten. De laatste stuurliedeninfo vind je onder ‘reglementen‘ en hier.